vrijdag 4 september 2009

Het profiel van een voordelige hypotheek

Als je de aanbiedingen voor een goedkope hypotheek of lening wenst te vergelijken dan is het in ieder geval zaak ook de vorm van de aangeboden producten te gaan beoordelen.In veel gevallen kun je dan ook zelf doorberekenen of je het te doen hebt met een echt goedkope constructie van een hypotheek of geldlening.Daarnaast kun je een slaatje slaan uit het feit dat lening- of hypotheekverstrekkers ook goedkope verzekeringen aanbieden.

Het beste zou zijn als je een aantal vrijheden hebt om zo de voor jou meest ideale goedkope hypotheek te gaan samenstellen.Als uitgangspunt voor een goedkope hypotheek of lening zal een aflossingsvrij product genomen dienen te worden.Wanneer je een aflossingsvrij hypotheekproduct als basis neemt voor jouw persoonlijke financi�le plaatje, ben je het meest verzekerd van een voordelige oplossing die je zelf hebt gekozen.

Ook uit de aanbiedingen van extreem goedkope maandlasten blijkt vaak niet waaruit de hypotheek zich doet verschillen van andere aangeboden producten.Leg daarom in je hypotheekvergelijking een goedkope naast een duurdere, zodat je de verschillen kunt zien.Zelf een vorm van een goedkope hypotheek samenstellen kan ook een vrolijke aangelegenheid zijn.Als je, naast kijken naar de vormen die standaard aangeboden worden, je eigen creativiteit laat meespelen in de vormgeving van een persoonlijke hypotheek, vergroot je ook nog eens je kennis van hypotheektermen.

Bij het maken van een persoonlijke hypotheekvorm hoort research naar de belastingvoordelen.Een persoonlijke, voordelige hypotheek omvat soms meerdere leningdelen. Het kan zijn dat elk leningdeel een eigen soort hypotheek heeft.Je kunt ook zelf bepalen welke verzekeraar of risicodrager je kiest en dit vormt ook een beginpunt voor een voordelige hypotheek of lening.Geleidelijk vervalt een gedeelte van de aflossingsvrije hypotheek en komt er een ander onderdeel voor in de plaats.

Er zou een deel annu�teiten hypotheek en weer een ander deel spaarhypotheek en voor weer een ander deel een beleggingshypotheek uitgekozen kunnen worden.De vrijheid van keuze voor een verzekeraar maakt het dan mogelijk de meest goedkope verzekering per deel van de hypotheek af te sluiten.]Doorgaans ontstaat de meest goedkope hypotheek door je eigen geselecteerde hypotheeksoort te linken aan de verzekeringen waar je zelf de voorkeur aan geeft. De mooie, aparte naam ontbreekt bij deze persoonlijke hypotheekvorm, maar het voordeel zeker niet. Uiteindelijk zou je mogelijk door je eigen creatie van een goedkope hypotheek voldoende geld kunnen besparen om daarmee een leuke vakantie te financieren.

Ben je geinteresseerd in goedkopere hypotheek, lees er meer over op de link in dit artikel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten